ring baja stitched filter kantong - Cina Zhejiang Tiantai Yongzhu Fliter

Baja ring stitched kantong filter

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kabéh Tas boga ring logam panahan sewn di bukaan maranéhanana. bahan ring baku nyaeta baja karbon, sareng 316 stainless steel pilihan. Aranjeunna tahan kantong di tempat jeung nyegah cairan bypassing unsur.

    Beurat-tugas handles, sewn mun lip tas bertulang, anu ciri baku. Sakitu panyabutan kantong gancang sarta gampang.

    konstruksi unik urang bisa nyadiakeun filtration ka rating 1 micron.

     

    Ukuran (mm) Ratings Micron (um) aréa Filterbag () Jilid (T / h)
      180420 1-100 0.23 17 
      180820 1-100 0.46 35

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!