Poliéster jarum ditinju filter dirasakeun - Cina Zhejiang Tiantai Yongzhu Fliter

Poliéster jarum ditinju filter dirasakeun 

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: poliéster jarum ditinju filter dirasakeun 
    spésifikasi: 
      

    Poliéster jarum dirasakeun téh paling serbaguna, ongkos paling éféktif tur sedeng filter paling loba dipaké pikeun kempelan lebu. Éta kuat, tahan abrasion, tiasa dianggo nepi ka 150 sarta ngabogaan résistansi alus jadi asam umum, pangleyur jeung agén oxidising.

     

    Fitur:
            1.By maké scrim kakuatan tinggi, anu strengh tina ngarasa ngaronjat ku rupa-rupa.
            2. milih 1.2D2D na 2.5D serat poliéster alus teuing pikeun produce.so produk ieu mibanda porosity tinggi, perméabilitas alus tur dustcollecting éféktif tinggi.
            3.By ngagunakeun serat uas tinggi ngaronjatkeun kamampuh anti Asam, anti alkali jeung stabilitas leyuran cai.
            4.Smooth perlakuan permukaan, filtration efficience tinggi.
            Lalawanan operasi 5.low, nyimpen énergi.

     

    kalemahan

    Polyesters ukur kelemahan nyata kacenderungan ka hydrolyse dina suhu luhur: nu hartina Uap bisa ngarecah serat sarta ngabalukarkeun aranjeunna dibalikkeun kana komponén dasar maranéhanana. Ieu ngakibatkeun powdering sahiji serat sarta leungitna serius ngeunaan kakuatan.

     

    aplikasi

    Kusabab babandingan harga / kualitas na nguntungkeun, poliéster nyaéta serat paling umum dipaké dina media filter.

    • Téknik Pertambangan

    • Industri semén

    • Beusi sarta Industri Steel

    • Aluminium sarta Industri Non Ferrous

    • Industri keramik

    • Quarrying

    • Plastics

    • Susu Bubuk

    • Tepung Mills (Aplikasi dina kaayaan garing nepi ka hawa tina 150)

     

     

    komposisi

    scrim pepet / pepet

    Ketebalan (mm)

    1,8

    perméabilitas hawa (L / m2 / s)

    200-350

    Kakuatan Tensile

    (N / 520cm)

    Lungsi

    1100

    Weft

    1300

    elongation Tensile (%)

    Lungsi

    35

    Weft

    40

    Rusak kakuatan (N / m2)

    450

    Kontinyu wokring Tem. ()

    130

    Pondok waktos Tem berpungsi. ()

    150

    Anti Asam

    adil

    Anti alkali

    adil

    Anti abrasion

    alus teuing

    Kuatna solusi cai

    adil

    perlakuan pagawean

    Singeing, calendaring, heatting (treatment Eunteung)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!