Poliéster jarum anti statik dirasakeun - Cina Zhejiang Tiantai Yongzhu Fliter

Poliéster jarum anti statik dirasakeun 

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: poliéster jarum anti statik dirasakeun 
    spésifikasi: 
      

    Ieu gampang nyababkeun ledakan na conflagration sanggeus konsistensi bubuk industri biasa na lebu nepi ka gelar tangtu (wates ledakan) lamun noel lampu listrik statik sarta narik luar, kayaning bubuk tipung, lebu kimia, bubuk batubara jsb Dina widang nu kantong dedusting filter, upami urang nganggo kantong éta pikeun ngumpulkeun lebu, mangka sedeng filter pikeun tas kedah janten anti statis.

    Nurutkeun kana merlukeun panggilingan batubara ngumpulkeun lebu gas blast tungku, pabrik semén sarta industri lianna di pasar domestik, urang diserep téhnologi asing, lajeng ngembangkeun sarta dihasilkeun dina anti statik lawon filter.

     

    komposisi

    Pepet / anti statik scrim

    Beurat (g / m2)

    500

    Ketebalan (mm)

    1,80

    perméabilitas hawa (L / m2 / s)

    200-350

    kakuatan Tensile (N / 520cm)

    Lungsi

    1000

    Weft

    1250

    elongation Tensile ()

    Lungsi

    35

    Weft

    55

    Rusak kakuatan (Mpa / mnt)

    2,40

    Gawe bareng suhu ()

    130

    waktu anu singget hawa gawé ()

    150

    Anti Asam

    adil

    Anti alkali

    adil

    Anti abrasion

    alus teuing

    Kuatna solusi cai

    adil

    perlakuan pagawean

    Singeing, calendaring


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!