poliéster hawa-udar filter bolong - Cina Zhejiang Tiantai Yongzhu Fliter

poliéster hawa-udar filter bolong

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    丙纶 空调 网 黑色

     

    Rincian bungkusan

    hawa kaayaan Filter bolong
    1.first di roll, teras dina kantong plastik 2. karton sareng waterproof sailcloth 3. brand Anjeun jeung Jumlah méteran bisa dicitak dina bolong 4. tanda pengiriman barang anjeun bisa dicitak dina karton teh

    Waktos pangiriman

    sampel: 1-3days, barang massa waktos: 10-20days atanapi per kuantitas

    Air Conditioning Filter bolong
    Spesifikasi tina nilon monofilament bolong:

    1) Bahan: 100% nilon

    2) Tenun: ninun Userboxtop

    3) bolong Nyumput: 4T ~ 140T / cm (10mesh ~ 355 bolong / inci) bolong
    4) Max. Lebar: 365cm (143 inci)
    5) Warna: Putih (ngaropéa)

    6) bolong Bubuka: 30-1500um

     

    Panjelasan Produk

     

    Aplikasi tina nilon monofilament bolong:
    Filteration: loba dipaké di wewengkon salaku filtration jeung industri separation (loba dipaké dina filtration dahareun jeung filter industri), industri minyak bumi, kimia, metallurgy, semén, dedusting lingkungan jeung milik. Ongkos Filtration tiasa ti 27% ka 78%. Kayaning industri pangan pikeun nyaring panggilingan jeung tipung panggilingan, panggilingan na séréal séjén panggilingan. Kawas produksi glukosa, susu bubuk, susu kedelai jsb

    rinci lambar

    Balanja:

    1.for kuantitas leutik, shipped ku kurir

    2.for kuantitas badag, shiped ku hawa atawa ku laut

    Jumlah 3.tracking bakal emailed ka anjeun sanggeus urutan geus shipped

    FAQ

    Naha kuring kudu milih AS?
    Tiantai Yongzhu Filter Kilang kitu ieu husus dina nyieun hawa-udar filter bolong keur leuwih ti 15 taun, urang terang kumaha carana ngadamel produk kualitas luhur kalawan price.hope alus urang kudu babarengan nice sareng anjeun.

    2.Can ceunah diskon?
    Anjeun terang yen, urang meunang pasar nu mibanda harga kalapa jeung kualitas alus. Ku kituna, harga kami dibikeun anu salawasna anu pangalusna. Tapi urang tiasa masihan anjeun diskon husus lamun kuantitas urutan anjeun pikaresepeun.

    3. Kumaha anjeun settle masalah lamun barang manggihan masalah sarta teu bisa make?
    Urang janji yén barang bisa katembong sarta balik lamun teu wareg ku kualitas nu.

    4. kuantitas urutan abdi téh leutik, tiasa nyadiakeun?
    Yes.We bakal ngawula ka unggal customer kalayan produk kualitas alus tur jasa euweuh urusan sabaraha anjeun
    urutan téh.
    5.Can Anjeun nampa layanan OEM?
    Sumuhun. Urang nyadiakeun layanan OEM pikeun konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!