P84 (polyimide) jarum dirasakeun - Cina Zhejiang Tiantai Yongzhu Fliter

P84 (polyimide) dirasakeun jarum 

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: P84 (polyimide) jarum dirasakeun 
    spésifikasi:  

    needlefelts P84 polyimide anu alus teuing média filter suhu luhur dina watesan kinerja, umumna surpassing media standar lianna iwal PTFE.

     

       Fitur P84 Serat

    • Alus ajeg dina suhu jeung résistansi kana asam
    • P84 tiasa beroperasi terus, dina kaayaan asam gawe praktis tur low, dina suhu nu nepi ka 500 F (260).
    • efisiensi filtration tinggi, tensile tinggi strengh
    • Ujud sectional cross kompléks nyieun 30-90% langkung aréa permukaan kempelan lamun dibandingkeun buleud atanapi serat ngawangun oval.
    • Low deui tekanan cuci, kalenturan maximun
    • Struktur serat tri-lobal unik tina P84 nyadiakeun konsumén jeung filtration efisiensi tinggi, serelek tekanan low, sarta ngurangan meresihan énergi.
    • Alus lebu jajan pelepasan
    • P84 boga teratur, serat tri-lobal nu nyadiakeun efficiencies kempelan hadé tur ditingkatkeun sipat release lebu cake.

       Kalemahan
         - lalawanan Fair jeung alkali

       Aplikasi
         - tutuwuhan Incinerator,

         - gas Kiln semén

         - batubara Lowacid dipecat boilers

         - tutuwuhan Aspal / panas campuran flue gas

         processing Mineral -

         - fasilitas Taneuh remediation

     

    komposisi

    P84 / P84 scrim

    P84 / galss scrim

    Beurat (g / m2)

    450

    500

    550

    800

    850

    900

    Ketebalan (mm)

    2.1

    2.3

    2.5

    2.5

    2.8

    3.0

    Perméabilitas (m3 / m2 / mnt)

    19

    15

    12

    16

    13

    10

    kakuatan Tensile (N / 5 20cm)

    Lungsi

    650

    700

    800

    1800

    1800

    1800

    Weft

    1150

    1200

    1300

    1800

    1800

    1800

    Tensile Elongation ()

    Lungsi

    35

    35

    35

    10

    10

    10

    Weft

    55

    55

    55

    10

    10

    10

    Rusak kakuatan
    (Mpa / mnt)

    2,55

    2,50

    2,40

    3,20

    3,10

    2,95

    Gawe bareng Suhu ()

     260

     260

    waktu anu singget hawa ngagawekeun ()

    280

    280

    Anti Asam

    alus teuing

    alus teuing

    Anti alkali

    adil

    adil

    Anti abrasion

    alus teuing

    alus teuing

    Kuatna solusi cai

    medial

    medial

    perlakuan pagawean

    suhu luhur panas mencét, Singeing

    suhu luhur panas mencet, Singeing, mémbran.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!