Tentang Kami

Tiantai Yongzhu Filter Kilang kitu téh produsén badag lawon nonwoven di Cina. kami geus devoting kana kanaékan ti investasi on pabrik, workshop, sarta alat-alat, ngawanohkeun kana canggih elmu teknis ti nagara deungeun.

parusahaan urang boga kakuatan pabrik kuat sarta kami utamana ngahasilkeun bahan nyaring, kantong panyabutan lebu, jarum dirasakeun, lawon filter nonwoven na filter hawa-udar. produk urang geus diékspor ka leuwih ti 40 nagara, kaasup Asia Tenggara, Asia Tengah, Eropa, Australia sarta Amérika.

Urang terus bakti ka hasil panalungtikan produk anyar, sarta geus ngembangkeun hiji runtuyan produk, sakumaha di handap ieu:

1)-hawa High bahan nyaring: Metamax jarum dirasakeun, FMS jarum dirasakeun, orat jarum dirasakeun, pilem PTFE jarum dirasakeun, bahan pilem nyaring, P84 jarum dirasakeun, PPS jarum dirasakeun, bahan non-anyaman nyaring. Éta téh lega dilarapkeun kana dipakéna-suhu luhur panyabutan lebu dina industri tina metallurgy na smelt, ingkar incineration, generasi kakuatan uap, bahan panas-resisting, bitumen agitation, batu bara, semén, coke, minyak ngaduruk alat keur ngagolakkeun, jsb

2) Liquid-nyaring produk: anyaman filter-lawon, monofilament filter-lawon, polipropilén jarum dirasakeun, jarum kompléks dirasakeun, nu dipaké dina alat-alat pembuangan kokotor kayaning pigura jeung sabuk-tipe filter-pencét.

Gumantung kakuatan euyeub sorangan, parabot canggih, produk kualitas luhur kami sarta layanan lengkep, Haotian geus miboga kapercayaan para nasabah duanana domestik jeung internasional '. Tujuan kami: Urang salawasna nempatkeun kualitas sarta kiridit dina posisi Cangkuang.

3) filter hawa-udar mesh.Widely dipaké di wewengkon salaku filtration jeung industri separation (loba dipaké dina filtration dahareun jeung filter industri), industri minyak bumi, kimia, metallurgy, semén, dedusting lingkungan jeung milik. ongkos Filtration tiasa ti 27% ka 78%. Kayaning industri pangan pikeun nyaring panggilingan jeung tipung panggilingan, panggilingan na séréal séjén panggilingan. Kawas produksi glukosa, susu bubuk, susu kedelai jsb



WhatsApp Online Chat!