Lajme

 • Njohuri themelore të leckë për shtyp

  Lloji kryesor i filtër leckë leckë filtër është i ndarë në pëlhurë makinë, pëlhurë nonwoven pëlhurë dhe të përbërë. 1. pëlhurë Woven shkak se prish dhe ind nga pelhure e endur mund të organizohet në mënyra të ndryshme, shifra të ndryshme struktura endje mund të merret, plus ato mund të përdoren Nuk janë të ndryshme ...
  Lexo më shumë
 • Arsyet për drejtimin baltën e shtypit rrip filtër

  Gjithnjë e më shumë kompani janë duke përdorur një shtyp tipit rrip filtër, në përdorimin aktual të leckë filtër, konsumatorët shpesh pasqyrojnë shtyp filtër leckë lloj rrip llum filtër, fillimisht menduan se ishte cilësia e leckë filtër, pastaj pas kujdes, shpesh me pandërprerë përmbledhje, ne përmbledhur caus ...
  Lexo më shumë
 • Zhvillimi dhe zbatimi i leckë filtër rrip

  Filtrimit është procesi fizik i ndarjes një substancë nga një substancë. morfologjia e saj është e ndarë në tri lloje: gazi-ngurta, të lëngëta-solid dhe Ndarja solid-solid, më të përdorur gjerësisht është e lëngshme-ngurta ndarjes, e cila është kryer me anë të kombinimit të shtypit filtër dhe filtër ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat !