Вести

 • Основно познавање на прес крпа

  Основниот тип на филтер крпа филтер крпа е поделена на машина ткаенина, неткаен материјал и композитни материјали. 1. ткаенина Поради искриват и weft на плетени ткаенини може да се организира на различни начини, може да се добијат различни фигури ткаат структура, и тие може да се користи Постојат различни ...
  Прочитај повеќе
 • Причини за трчање калта на појас филтер притиснете

  Се повеќе и повеќе компании се со користење на појас тип филтер печат, во вистинска употреба на филтер крпа, корисниците често се одразуваат тип појас филтер притиснете филтер талог крпа, на почетокот мислев дека тоа е квалитетот на крпа филтерот, потоа по внимателна, често со непрестајна на кратко, ние ги сумираше caus ...
  Прочитај повеќе
 • Развој и примена на појас филтер крпа

  Филтрација е физички процес на одделување на супстанција од една супстанција. Својата морфологија е поделена во три вида: на гас цврсти, течни-цврста и солидна солидна сепарацијата, најмногу се користи е течно солидна поделба, која се постигнува преку комбинација на филтер притиснете и филтер ...
  Прочитај повеќе

WhatsApp Online Chat !