за нас

Tiantai Yongzhu филтер Фабрика е голем производител на неткаен материјал во Кина. ние сме биле посветуваат за зголемување на инвестициите на производство, работилница и опрема, воведување во напредни технички и наука од странска држава.

Нашата компанија има моќна сила за производство и ние, главно, произведува филтрирање материјал, прашина торба отстранување, се чувствува иглата, неткаен филтер ткаенина и климатизација филтер. Нашите производи се извезуваат во повеќе од 40 земји, вклучувајќи ги и Југоисточна Азија, Блискиот Азија, Европа, Австралија и Америка.

Ние постојано се посвети на истражување на нови производи, и имаат развиено серија на производи, како што се следниве:

1) со висока температура филтрирање материјали: Metamax игла чувствува, се чувствува ФМС игла, се чувствува фиберглас игла, се чувствува PTFE филм игла, филм филтрирање материјали, се чувствува P84 игла, се чувствува PPS игла, неткаен филтрирање материјали. Тие се широко се применува на употребата на отстранување на висока температура прашина во индустриите на металургијата и стопилка, да одбие за согорување, пареа производство на електрична енергија, топлина отпорен материјал, битумен агитација, јаглен, цемент, кокс, нафтени гори котел, итн

2) Течност за филтрирање на производи: ткаени филтер крпа, монофиламент филтер крпа, се чувствува полипропилен игла, се чувствува комплекс игла, кои се користат во опрема на отпадни води располагање како рамка и појас филтер-прес.

Потпирајќи се на нашите сопствени богати сила, напредна опрема, високо-квалитетни производи и комплетна услуга, Haotian веќе стекна доверба и домашни и меѓународни клиенти. Нашата цел: Ние секогаш се стави на квалитетот и кредит во огромно позиција.

3) филтер климатизација mesh.Widely се користи во области како филтрација и сепарација индустрија (Широко се користи во храна и филтрација индустрија филтер), индустриите за нафта, хемиската, металургијата, цемент, dedusting животната средина и рудникот. стапки филтрација може да биде од 27% до 78%. Како што се храна индустрија за мелење филтрирање и брашно мелници, мелници и други зрна мелење. Како гликоза производство, млеко во прав, соја млеко итнWhatsApp Online Chat !