ring Steel tumpuk Filter tas - Zhejiang Tiantai Yongzhu Fliter

Steel ring tumpuk tas Filter

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kabeh Bags duwe ring logam retaining sewn ing lowongan sing. materi ring standar punika baja karbon, kanthi 316 stainless steel pilihan. Padha terus tas ing panggonan lan nyegah adi bypassing unsur.

    Heavy-tugas Ngalahake, sewn kanggo lip tas dikiataken, sing fitur standar. Padha supaya aman tas luwih cepet lan luwih gampang.

    construction unik kita bisa nyedhiyani filtrasi menyang HFS 1 micron.

     

    Size (mm) Ratings Micron (sing) area Filterbag () Volume (T / h)
      180420 1-100 0.23 17 
      180820 1-100 0.46 35

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !