polypropylene air-kahanan Filter bolong - Zhejiang Tiantai Yongzhu Fliter

polypropylene air-kahanan Filter bolong

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Packaging & Delivery

     

    Details Packaging

    online kondisi Filter Bolong
    1.first ing muter, banjur ing tas plastik 2. karton karo anti banyu sailcloth 3. account sampeyan karo nomer meter bisa dicithak ing bolong 4. Panjenengan tandha kapal bisa dicithak ing karton

    delivery Wektu

    sampel: 1-3days, barang massa wektu: 10-20days utawa saben jumlahe

    Air Conditioning Filter Mesh
    Specifications saka nilon monofilament bolong:

    1) Material: 100% nilon

    2) Weaving: Kosong nenun

    3) Mesh Count: 4T ~ 140T / cm (10mesh ~ 355 bolong / inch) bolong
    4) Max. Jembar: 365cm (143 inch)
    5) Warna: Putih (Customized)

    6) Mesh Opening: 30-1500um

     

    Description Product

     

    Aplikasi saka nilon monofilament bolong:
    filteration: Digunakake digunakake ing wilayah minangka filtrasi lan industri misahake (Digunakake digunakake ing filtrasi pangan lan Filter industri), industri Petroleum, kimia, Metallurgy, semen, dedusting lingkungan lan tambang. Tarif filtrasi bisa saka 27% dadi 78%. Kayata industri pangan kanggo nyaring panggilingan lan glepung panggilingan, panggilingan lan pari-parian panggilingan. Kaya produksi glukosa, susu bubuk, susu kedelai lan sapiturute

    Details sheet

    Shipping:

    1.for jumlahe cilik, mlebukake dening kurir

    2.for jumlahe akeh, shiped dening online utawa segara

    nomer 3.tracking bakal dikirim menyang sampeyan sawise supaya wis mlebukake

    FAQ

    Apa aku kudu milih US?
    Tiantai Yongzhu Filter Factory iki specialized ing nggawe air-kahanan Filter bolong kanggo luwih saka 15 taun, kita ngerti carane nggawe produk kualitas karo price.hope becik kita bakal duwe kerjasama becik karo sampeyan.

    2.Can aku njaluk diskon?
    Nalika sampeyan ngerti, kita menang pasar karo rega competitive lan kualitas apik. Dadi, rega kita diwenehi tansah paling. Nanging kita bisa menehi diskon khusus yen jumlahe iku atraktif.

    3. Apa kang dumunung masalah yen barang duwe masalah lan ora bisa digunakake?
    We janji sing barang bisa menehi ganti rugi lan bali yen ora wareg karo kualitas.

    4. jumlahe iku cilik, bisa nyedhiyani?
    Yes.We bakal ngawula saben customer karo produk kualitas apik lan layanan ora ketompo carane akeh
    supaya iku.
    5.Can nampa layanan OEM?
    Ya. We nyedhiyani layanan OEM kanggo pelanggan.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      WhatsApp Online Chat !