Polyester jarum punched Filter felt - Zhejiang Tiantai Yongzhu Fliter

Polyester jarum punched Filter felt 

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Name: Polyester jarum punched Filter felt 
    Keterangan: 
      

    Polyester jarum felt iku paling Versatile, biaya paling efektif lan medium Filter sing paling umum digunaaké kanggo koleksi bledug. Iku kuwat, tahan abrasion, bisa nganti 150 lan wis apik resistance kanggo asam umum, cairan pelarut lan agen oxidising.

     

    Feature:
            1.By nggunakake scrim kekuatan dhuwur, ing strengh felt tambah dening sawetara saka sudhut.
            2. Milih 1.2D2D lan 2.5D serat polyester banget kanggo produce.so produk iki nduweni porosity dhuwur, apik permeabilitas lan dustcollecting efektif dhuwur.
            3.By nggunakake serat lever dhuwur nambah kemampuan anti-asam, anti-alkali lan stabilitas saka solusi banyu.
            4.Smooth perawatan lumahing, filtrasi efficience dhuwur.
            Resistance operasi 5.low, nyimpen energi.

     

    cacat

    Poliester mung kekirangan nyata iku cenderung kanggo hydrolyse ing suhu munggah pangkat kang tegese Kelembapan bisa break mudhun serat lan njalari wong revert kanggo konstituen dhasar. Iki nyebabake powdering saka serat lan mundhut serius saka kekuatan.

     

    aplikasi

    Amarga saka rasio rega / kualitas sawijining sarujuk, polyester punika serat sing paling umum digunakake ing media Filter.

    • Mining

    • Industry Cement

    • Iron lan Industri Steel

    • Aluminium lan Industri Non Ferrous

    • Industry Keramik

    • Quarrying

    • Plastics

    • susu Powder

    • Tepung Mills (Aplikasi ing kahanan garing nganti Suhu saka 150)

     

     

    komposisi

    scrim PET / PET

    Kekandelan (mm)

    1.8

    permeabilitas Air (L / m2 / s)

    200-350

    Plenetan kekuatan

    (N / 520cm)

    Warp

    1100

    weft

    1300

    elongation tensile (%)

    Warp

    35

    weft

    40

    Broken kekuatan (N / m2)

    450

    Dadi wokring Tem. ()

    130

    Short wektu Tem apa. ()

    150

    Anti-asam

    Fair

    Anti-alkali

    Fair

    Anti-abrasion

    banget

    Stabilitas saka solusi banyu

    Fair

    perawatan Finishing

    Singeing, calendaring, heatting (perawatan pangilon)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !