P84 (polyimide) jarum felt - Zhejiang Tiantai Yongzhu Fliter

P84 (polyimide) felt jarum 

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Name: p84 (polyimide) jarum felt 
    Keterangan:  

    needlefelts p84 polyimide banget media Filter suhu dhuwur ing syarat-syarat kinerja, umume ngluwihi media standar liyane karo sing istiméwa PTFE.

     

       Fitur p84 Serat

    • Banget anteng ing suhu dhuwur lan resistance kanggo asam
    • P84 bisa operate terus-terusan, ing kahanan asam apa praktis lan kurang, ing Suhu nganti 500 F (260).
    • efficiency filtrasi dhuwur, tensile dhuwur strengh
    • Ing manéka bagean salib Komplek nggawe 30-90% liyane wilayah lumahing koleksi yen dibandhingake kanggo babak utawa serat shaped oval.
    • Low bali meksa ngumbah, keluwesan maximun
    • Struktur serat tri-lobal unik saka p84 menehi pelanggan karo filtrasi efficiency dhuwur, kurang meksa gulung, lan suda reresik energi.
    • Banget bledug cake release
    • P84 wis ora duwe aturan baku, serat tri-lobal sing nyedhiyani efisiensi koleksi luwih apik lan meningkat situs release bledug cake.

       Cacat
         - resistance Fair kanggo alkali

       Aplikasi
         - tetanduran Incinerator,

         - gas kiln Cement

         - coal Lowacid murub BOILERS

         - tetanduran aspal / panas campuran flue gas

         Processing Minerals -

         - fasilitas Lemah remediation

     

    komposisi

    P84 / p84 scrim

    P84 / galss scrim

    Bobot (g / m2)

    450

    500

    550

    800

    850

    900

    Kekandelan (mm)

    2.1

    2.3

    2,5

    2,5

    2,8

    3.0

    Permeabilitas (m3 / m2 / min)

    19

    15

    12

    16

    13

    10

    plenetan kekuatan (N / 5 20cm)

    Warp

    650

    700

    800

    1800

    1800

    1800

    weft

    1150

    1200

    1300

    1800

    1800

    1800

    Tensile Elongation ()

    Warp

    35

    35

    35

    10

    10

    10

    weft

    55

    55

    55

    10

    10

    10

    Broken kekuatan
    (MPa / min)

    2.55

    2.50

    2,40

    3,20

    3,10

    2.95

    Apa suhu ()

     260

     260

    wektu cendhak suhu Kerja ()

    280

    280

    Anti-asam

    banget

    banget

    Anti-alkali

    Fair

    Fair

    Anti-abrasion

    banget

    banget

    Stabilitas saka solusi banyu

    tengah

    tengah

    perawatan Finishing

    suhu dhuwur panas mencet, singeing

    suhu dhuwur panas menet, singeing, membran.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !