• banner2-1
  • Filter-cloth
  • knitting-machine1
  • 1
  • 2(1)

Babagan awake dhewe

Tiantai Yongzhu Filter Factory iku sawijining perusahaan gedhe saka kain nonwoven ing China. kita wis devoting menyang Tambah saka investasi ing Pabrik, workshop, lan peralatan, ngenalke menyang majeng ilmu technical lan saka negara manca.

Our company kekuatan Pabrik kuat lan kita utamané ngasilaké bahan nyaring, tas bledug aman, jarum felt, kain Filter nonwoven lan Filter online-kahanan. produk kita wis diekspor kanggo luwih saka 40 negara, kalebu Asia Kidul-Wétan, Asia Tengah, Eropah, Australia lan Amerika.

We saya nglakoni kanggo riset produk anyar, lan wis dikembangaké seri produk, minangka ing ngisor iki:

1)-suhu High bahan nyaring: Metamax jarum felt, FMS jarum felt, fiberglass jarum felt, film PTFE jarum felt, bahan film nyaring, p84 jarum felt, PPS jarum felt, bahan non-dirajut nyaring. Padha sing digunakake Applied kanggo nggunakake-suhu dhuwur bledug aman ing industri metalurgi lan smelt, nolak sanyatanipun, tenaga uap, bahan panas-resisting, bitumen keributan, batu bara, semen, coke, lenga kobong ketel, etc.

2) Liquid-nyaring produk: dirajut Filter-kain, monofilament Filter-kain, polypropylene jarum felt, jarum Komplek felt, kang digunakake ing peralatan pembuangan limbah kayata pigura lan sabuk-jinis Filter-pencet.

Nyadari ing kekuatan sugih dhewe, majeng peralatan, produk kualitas kita lan layanan lengkap, Haotian wis gained dateng pelanggan loro domestik lan internasional. Kita Yahoo: We tansah sijine kualitas lan kredit ing posisi penting.

3) Filter online-kahanan mesh.Widely digunakake ing wilayah minangka filtrasi lan industri misahake (Digunakake digunakake ing filtrasi pangan lan Filter industri), industri Petroleum, kimia, Metallurgy, semen, dedusting lingkungan lan tambang. tarif filtrasi bisa saka 27% dadi 78%. Kayata industri pangan kanggo nyaring panggilingan lan glepung panggilingan, panggilingan lan pari-parian panggilingan. Kaya produksi glukosa, susu bubuk, susu kedelai lan sapiturute


WhatsApp Online Chat !